post-image

Сервиз

Велосипедите са машини и като такива заслужават подходяща грижа и внимание. Редовното им обслужване ще спомогне за нормалното им функциониране и ще удължи техния живот. А това, от своя страна, може да ви спести пари в дългосрочен план и ще ви помогне да избегнете големи сметки за ремонт от преждевременно износени компоненти. 


 

В магазини BIKE CENTER предлагаме не само велосипеди за продажба, а и поддръжка и сервиз на велосипеди. Няма значение дали карате три дни в годината или три часа на ден, във всеки един от търговските ни обекти ще откриете компетентни механици, които са страстни колоездачи и ще се отнесат с необходимото внимание и грижа към вашия велосипед. 


 

Вело сервизите ни са снабдени с всички специализирани инструменти и диагностично оборудване, необходими за ремонта на колелото ви, независимо дали става въпрос за смяна на гума, монтиране на аксесоар или пълно обслужване на двуколесния ви приятел. Ние от BIKE CENTER сме професионалисти и като такива държим на първокласното обслужване и качеството - доверете се на дългогодишния ни опит и се възползвайте от сервизните услуги във всеки един от търговските ни обекти.