post-image

Лизингови условия

Ти си приключенец и искаш да кръстосваш пътеките със своя байк, но в същото време трябва да купиш тиган, да платиш на майстора за колата и да резервираш семейната почивка за лятото още през януари.

Да, понякога животът е несправедлив, но за щастие в Bike Center може да закупиш всичко* на изплащане, така че да ти останат парички и за недотам приятните неща (разбирай тигана, почивките са си добре).

В нашите физически обекти и онлайн може да пазаруваш на изплащане при поръчка на стойност над 150 лв. Преференциално може да се възползваш от безлихвен лизинг на марките CUBE и SPECIALIZED (само във физически обект, когато продуктът е на редовната си цена, а не на промоционална), а ако избереш TBI Bank ще може да закупиш и без първоначална вноска!

Одобрението няма да се забави повече от 20 минути (във физически обект) и 1 работен ден при поръчка онлайн. Тогава представители на кредитната компания ще се свържат с теб за уточняване на подробностите и условията по кредита. Използвай лизинговия калкулатор в страницата на продукта, за да добиеш представа за вноските.


 

Често задавани въпроси:

Къде и какво мога да пазарувам на изплащане?

-Закупуването на изплащане се осъществява онлайн и във физическите обекти на Bike Center. Покупка може да се вземе на изплащане, ако нейната стойност е над 150 лв. 

С кои банки се извършва лизингът?

-За момента работим с TBI Bank и DSK Bank

Какви документи се изискват от клиента?

-Само лична карта.

За колко време става одобрението?

-Обикновено отнема не повече от 20 минути във физическите обекти. За онлайн покупки на кредит одобрението отнема около ден - представители на кредитната институция ще се свържат с клиента по телефона за допълнителна информация. 

За колко време може да бъде разсрочено плащането?

-От 3 до 36 месеца.

Кои стоки и при какви условия могат да бъдат закупени безлихвено?

-Поръчки на стойност над 150 лв. Велосипеди с марка Cube и Specialized могат да бъдат закупени без оскъпяване и без първоначална вноска през TBI Bank (само във физически обекти). 

Какво е оскъпяването?

-Зависи от лизингодателя, продукта и периода на изплащане. Лизингодателят ще уточни тези подробности с теб по телефона или наш служител ще направи това в магазин. 

 

 

 

*за поръчки на стойност над 150 лв.