30 сеп
2024
CUBE през 2025: повече избор, повече иновации

CUBE през 2025: повече избор, повече иновации

В продуктовата гама на CUBE за 2025 година има нещо за всеки. От шосейни велосипеди и планински велосипеди с твърда рамка до електрически велосипеди с пълно окачване и нов поглед върху туризма с електрически велосипеди, баварският производител е зает с усъвършенстването и иновациите.

Старата поговорка "ако не е счупено, не го оправяй" не важи в централата на CUBE във Валдерсхоф, Бавария. Дизайнерите и инженерите работят усилено и в резултат на това гамата за 2025 година се е развила значително. Просто казано, вашето пътуване ще стане още по-добро.

ВЕЛОСИПЕДИ Серията шосейни велосипеди Attain получава значителна актуализация, вдъхновена от успеха на серията Litening в професионалния пелотон. И двете версии – алуминиевият Attain HPA и карбоновият Attain C:62 – разполагат с полу-аеродинамичен дизайн с интегрирано закрепване на колчето на седалката, стеблото и кабелите, пълна карбонова вилка и място за гуми до 34 мм.

Моделите Reaction C:62 и Phenix C:68X, планински велосипеди с твърда рамка, също черпят вдъхновение от успехите в Световната купа, като предлагат ново поколение елегантни, минималистични карбонови рамки, които съчетават лекота с комфорт за маратонски състезания и скорост, достойна за подиума. С характеристики, доказани в състезания, като интегриран кокпит и кабелни маршрути, както и вътрешно закрепване на седалката, те са толкова бързи в крос-кънтри състезания, колкото изглеждат.

Вечнозеленият и многократно хвален модел Stereo ONE22 с пълно окачване също получава подобрение с карбон C:62®. Новата премиум карбонова версия предлага легендарен комфорт и контрол в по-елегантен и многофункционален пакет, наред със съществуващия алуминиев модел.

Любителите на гравел велосипеди също получават ново предложение с леката и добре оборудвана Nuroad C:62. Със своята елегантна, лека карбонова рамка C:62® и съвпадаща вилка, тя има място за гуми до 50 мм и е налична с набор от висококачествени компоненти, насочени към гравел колоездене.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЕЛОСИПЕДИ Серията електрически велосипеди Stereo ONEderland с пълно окачване е напълно обновена, с нови дизайни на рамките и интегрирано маршрутиране на кабелите. Популярните модели Stereo Hybrid ONE22 и Stereo Hybrid ONE44 HPA са налични в спецификация Allroad, оборудвани с новия багажник SIC 2.0, калници, светлини и стойка. Моделът Stereo Hybrid ONE44 HPC има регулируема глава и вилка с ход от 150 мм, докато Stereo Hybrid ONE77 HPC разполага с елегантен карбонов дизайн и хоризонтален амортисьор за сериозна производителност в планински условия с 170 мм ход на окачването.

Ревизираните модели Reaction Hybrid също предлагат стилен външен вид с опции за различни типове рамки – Classic, Trapeze и Easy Entry, както и с новия багажник Semi Integrated Carrier (SIC 2.0) на моделите Allroad.

Новият Nulane Hybrid разширява обхвата на серията Nuroad с фокус върху гравел колоездене, като съчетава лекотата на задвижващата система Bosch SX с доказана карбонова рамка C:62® и многофункционални компоненти с прави кормилни лостове. Идеален за градски или извънградски приключения.

Пътешествениците ще оценят обновения Kathmandu Hybrid. Сега с вилка с ход 100 мм, интегрирани кабели и здрав багажник IC 3.0, както и удобен модел Comfort с вътрешни скорости за максимално удобство.

Леките модели с двигател Bosch SX като AMS Hybrid ONE44, Nuroad Hybrid, Kathmandu Hybrid C:62 и Editor Hybrid продължават да бъдат част от гамата на CUBE за 2025 година.

АКСЕСОАРИ Гамата аксесоари на CUBE за 2025 година включва голямо разнообразие от продукти. Новото за 2025 е системата за интеграция на светлини X-Connect за електрически велосипеди, която позволява лесно свързване на съвместим ACID преден фар чрез предварително инсталиран кабел в рамката – просто го закачете и потегляйте. Обновеният дизайн на багажника Semi Integrated Carrier (SIC 2.0) също включва по-малко части и улеснява инсталацията на съвместими аксесоари за багаж.